Monumentje

Steeds vaker werk ik met foto's van een overleden dierbare. Deze opdrachten vind ik heel bijzonder en zijn voor mij erg waardevol.

Na een vraag van een klant over het verwerken van as in een myBLOX zijn we samen gaan kijken naar de mogelijkheden. Hieruit is een prachtig idee ontstaan; een myBLOX Monumentje.

In het hout van het blokje is een klein rvs kokertje verwerkt waarin een beetje as gedaan kan worden. Op deze manier komt alles samen, als een mooi en waardig monumentje.

Een myBLOX Monumentje is er in 3 verschillende afmetingen. Het is een persoonlijke keuze, want elke geschikt bevonden foto past op elk formaat en het kokertje kan in elke formaat verwerkt worden. 

  • De kleine versie is 5cm bij 5cm en kost €19
  • De middel versie is 7,5cm bij 7,5cm en kost €22,50 
  • De grote versie is 10cm bij 10cm en kost €25,50

De vraag of ook huisdieren een Monumentje kunnen zijn, beantwoord ik direct met een ja. Onderstaande foto's laten een Monumentje zien van Bobby. In plaats van een beetje as zitten er hier wat haartjes van Bobby in het kokertje. 

Mocht je vragen hebben over een Monumentje of specifieke wensen hebben dan kun je altijd Contact met mij opnemen. Samen kunnen we er iets moois en persoonlijks van maken.